کنفرانس مطبوعاتی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی در واحد استانی آذربایجان شرقی

۱۵ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۸۲ اخبار شیرپوینت

تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان آذربایجان شرقی  به 16 هزار نفر رسید .

میانه ، هشترود، جلفا و ورزقان به زودی صاحب  واحد آموزش علمی –کاربردی می شوند.

دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی یکی از مهمترین واحدهای  استانی بوده و امسال با تلاش مدیران اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تعداد دانشجویان این دانشگاه از 12125 نفر در سال گذشته به 15573 نفر رسید که در بین تمام استان های کشور از لحاظ کمی و کیفی جایگاه ممتازی را برای آذربایجان شرقی رقم زده است.

مهندس یحیی حبیب زاده رئیس واحد استانی این دانشگاه که بمناسبت آغاز شانزدهمین سالگرد تاسیس این واحد آموزش عالی با خبرنگاران سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: این دانشگاه یک موسسه بزرگ آموزش عالی در حوزه کارآفرینی و حرکت زا و پویا بوده  و هدف اصلی آن ترویج آموزشهای کاربردی و فنی و  بالا بردن سطح آگاهی های عمومی و تسریع توسعه و سازندگی کشور و از همه مهمتر تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص برای حضور در همه عرصه های کار و تلاش است .

وی افزود : دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان دانشگاه کار آفرین امروز توانسته است در راستای رفع نیاز های جاری کشور گام برداشته و با تعریف برنامه های متناسب و با بکارگیری مدرسان بعنوان عالمان عمل در مراکز آموزشی علمی- کاربردی برخوردار از تجهیزات و امکانات پیشرفته ، نسبت به تربیت نیروی انسانی متخصص ، مجرب و کارآمد و با روحیه خودباوری ، شجاعت و ایثار اقدام نماید.

وی گفت: در حال حاضر تعداد مراکز آموزش عالی این دانشگاه در استان آذربایجان شرقی به 36 مرکز رسید که در نوع خود در ایران اسلامی بی نظیر است .

حبیب زاده گفت :حدود 16 هزار دانشجو در واحدهای آموزشی تحت نظارت این دانشگاه در سراسر استان مشغول به تحصیل هستند که تعداد رشته های دانشگاهی این واحد به 312 کد رشته رسیده است.که 147 رشته در سطح کاردانی ، 55 رشته در سطح کارشناسی و 111 رشته در سطح کاردانی پودمانی است. مهندس حبیب زاده گفت : این دانشگاه برای کمک به تربیت نیروی انسانی متخصص در شهرداری کلانشهر تبریز مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری را راه اندازی کرد و با ایجاد چند رشته تخصصی در این واحد بدنبال تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه شهرداری برای عمران و آبادانی بیشتر کلانشهر تبریز هستیم .

مهندس حبیب زاده به فعالیت های فوق برنامه ، فرهنگی و ورزشی و همچنین فعالیت های عمرانی واحد استانی اذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت : تبریز تنها شهر دانشگاهی ایران است که اولین پردیس استانی دانشگاه جامع علمی- کاربردی در آن احداث و راه اندازی شده است و بدنبال آن برپایی جشنواره های ملی علمی و فرهنگی ، قرآنی و ورزشی در واحد استانی افزایش چشمگیری یافته طوریکه درتابستان سالجاری بزرگترین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور در تبریز بصورت با شکوه برگزار شده است. که در آن آیت الله مجتهد شبستری نماینده محترم ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز و دکتر علیرضا بیگی استاندار آذربایجان شرقی رهنمودهایی را برای اساتید و دانشجویان بیان کردند.

وی تعداد دانش آموختگان واحد استانی را 11315 نفر اعلام کرد و گفت : خوشبختانه اکثر این دانش آموختگان در ادارات و سازمانها و صنایع استان مشغول بکار هستند. و با بکارگیری اندوخته های تئوری و علمی و ممزوج آن با اندوخته های عملی در پویایی و شکوفایی سیستم اداری و صنعتی استان سهامدار شده اند.

مهندس حبیب زاده گفت : با مساعدت استاندار محترم آذربایجان شرقی و تلاش نمایندگان محترم مجلس و اهتمام مسئولان ملی و استانی مراکز آموزش  علمی کاربردی بزودی در شهرهای میانه ، جلفا، هشترود و ورزقان راه اندازی خواهد شد تا  با جذب دانشجویان مستعد منطقه در تأ مین نیروی انسانی ماهر و کار آفرین برای توسعه این شهرستانها قدمهای موثری برداریم. وی از علاقمندان به تأسیس مراکز آموزش عالی جامع علمی کاربردی در این شهرستان ها خواست به فراخوان دانشگاه واحد استان آذربایجان شرقی در سایت دانشگاه جامع به  نشانی www.uast.ac.ir  مراجعه نمایند .