دیدار رئیس واحد استانی ، همکاران و مدیران مراکز تحت نظارت و وابسته با آیت الله مجتهد شبستری نماینده محترم ولایت فقیه و امام جمعه تبریز

۱۵ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۸۱ اخبار شیرپوینت
به مناسبت شانزدهمین سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی ، رئیس واحد استانی ، همکاران و مدیران مراکز تحت نظارت و وابسته با آیت الله مجتهد شبستری نماینده محترم ولایت فقیه و امام جمعه تبریز دیدار کردند.

دیدار با آیت الله مجتهد شبستری

به مناسبت شانزدهمین سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، رئیس واحد استانی ، همکاران و مدیران مراکز تحت نظارت و وابسته با آیت الله مجتهد شبستری نماینده محترم ولایت فقیه و امام جمعه تبریز دیدار کردند.

در این دیدار دکتریحیی حبیب زاده ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، از روند آموزشهای علمی کاربردی در استان گزارشی به حاضرین ارائه نموده و به راه اندازی 2 مرکز جدید در شهرستان های اهر و مراغه و 3 مرکز شهرداری، بنیان دیزل و تعاون در تبریز در سال جاری اشاره نمودند.

ایشان در بخشی از سخنان خود به اولویت تأسیس مراکز آموزش علمی - کاربردی در شهرستان های محروم که یکی از برنامه های مهم واحد استانی است ، اشاره نمود .

وی همچنین در ادامه از اهمیت اشتغال و توجه به آن در نظام آموزش علمی کاربردی اشاره کرد و گفت نیاز سنجی شغلی دوره های آموزشی یکی از شاخص های برجسته آموزشهای علمی- کاربردی می باشد و دوره ها بر اساس شغل تدوین می شود .

در ادامه حبیب زاده از تشکیل 1000 واحد تعاونی دانشجویی جهت حمایت از طرح های مهم اشتغال زایی و افزایش تعاون ها در طی یک سال آتی در استان خبر داد  و گفت بر اساس توافقات به عمل آمده با اداره کل تعاون استان از طرحهای خوداشتغالی و کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی حمایت خواهد شد.

بعد از اتمام سخنان دکتر حبیب زاده ، آیت الله مجتهد شبستری رهنمودهایی به حاضرین بیان فرمودند.

آیت الله مجتهد شبستری در سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در دیدار با مسئولان واحد استان و مراکز آموزش علمی کاربردی ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای مجموعه علمی کاربردی استان به اهمیت و منزلت علم در دین مبین اسلام اشاره نموده و فرمود: اهمیت علم بارها در قرآن مورد تأکید واقع شده بطوریکه در دین اسلام گروه دانشمندان مورد توجه ویژه قرار گرفته است . و از آیات قرآنی داریم     " آیا دانشمندان با بی سوادان یکی هستند؟"

ایشان اظهار امیدواری کردند که در کنار تحصیل علم در دانشگاهها بایستی به ارزشها و باورهای اسلامی اهمیت و بهای بیشتری داده شود.

ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به این که خدشه دار نمودن نظام مقدس اسلامی و به ویژه ولایت فقیه از اهداف و تلاشهای دشمنان است ، افزود بایستی در دروس معارف اسلامی ، به این مسئله مهم پرداخته شود  و اصل ولایت فقیه توسط مدرسین مجرب به دانشجویان ارائه گردد.

در ادامه ایشان ، گزینش استاد را یکی از موضوعات مهم دانشگاهها اعلام کرده و افزود بایستی در گزینش اساتید  توجه و مراقبت ویژه و کافی انجام شود. زیرا استاد خوب ، تدریس خوب و تدریس خوب باعث تربیت خوب دانشجویان در مسائل علمی و اعتقادی است .

همچنین وی تلفیق علم و عمل ، تعامل دانشگاه با ارگانها و سازمانهای مختلف به ویژه صنعت و همچنین عدم توجه به مدرک گرائی را از امتیازات ویژه دانشگاه جامع علمی- کاربردی عنوان کرد و افزود مدرک گرائی آفت علم است  . و باید دانشجویان به دنبال علم و دانش باشند و لذت علم و با سواد شدن را بفهمند نه اینکه دنبال مدرک دانشگاهی باشند .