مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی: آموزش های علمی کاربردی شغل محور هستند.

۱۶ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۰۰ اخبار شیرپوینت
مهندس محمدزاده با اشاره به بحث کشاورزی که یکی از محورهای مهم توسعه کشور است خاطر نشان شد: کشوری که جمعیت آن بالای 75 میلیون نفر است لازم است که برای تامین خوراک جمعیتش فکر اساسی کند.

مهندس محمدزاده در جمع دانشجویان جدیدالورود افزود: کشور ما کشور پهناوری است ودر مقایسه به کشور های اروپایی از نظر وسعت چند برابر آنهاست، کشور ما کشوری چهار فصل است و ما می توانیم با استفاده از نعمت های خدادادی در کنار آموخته های علمی در بخش کشاورزی پیشرفت چشم گیری داشته باشیم.

آقای محمدزاده ادامه داد: آموزش های علمی کاربردی شغل محور هستند یعنی دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی باید بعد از اتمام تحصیل نه برای خود بلکه برای چندین نفر نیز کارآفرینی کند.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آرمان با اشاره به آموزه های دینی در خصوص علم آموزی گفت: علم آموز باید دارای انگیزه الهی و احترام به اساتید و ساحت مقدس علم را فراموش ننماید.

در ادامه این مراسم دکتر یوزباشی معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی ضمن اظهار خرسندی در جمع دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش جهاد کشاورزی، پیام تبریک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور جناب آقای دکتر پورعباس را قرائت و از زحمات کارکنان این مرکز قدردانی کرد.